لیست اختراعات علي رضا فاميلي
خط توليد پيوسته نان سنتي ايراني به كمك گاز فوق بحراني كه در طبقه نيازهاي انساني و زير طبقه مواد غذايي ميگنجد به شرح ذيل ميباشد. در يك اكسترودر با دو ماردون با اضافه نمودن آرد همراه با مواد افزودني جامد در درگاه اول و آب و افزودنيهاي مايع در درگاه دوم و سپس با استفاده از مدولهاي همزن خمير مورد نياز جهت توليد نان ايجاد ميگردد. سپس سيالي مانند گاز كربنيك، اكسيژن، هوا، نيتروژن و يا ديگر گازهاي خوراكي در حالت فوق بحراني و تحت فشار در درگاه سوم به خمير ايجاد شده در اكسترودر تزريق ميشود. پس از گذشت از مدولهاي اختلاط كه باعث جذب كامل سيال فوق بحراني در خمير ميشود، محلول ايجاد شده از يك قالب عبور نموده و به شكل نهايي جهت پخت وارد تنور ميگردد. اين محلول خمير و گاز فوق بحراني مستقيماً وارد قسمت تششع اوليه تونل تنور گشته، كه سطح آن در حالت ايدهآل تثبيت گردد. سپس جهت پخت در طول تونل تنور براي مدت حداقل دو و حداكثر پنج دقيقه در دماي 240 درجه سانتيگراد حركت مينمايد. سپس جهت ايجاد سطح با كيفيت مورد پسند در انتها از ناحيه تشعشع ثانويه تنور عبور مينمايد.
موارد یافت شده: 1